Logo da.boatexistence.com

Hvilket trådantal bliver mindre?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket trådantal bliver mindre?
Hvilket trådantal bliver mindre?

Video: Hvilket trådantal bliver mindre?

Video: Hvilket trådantal bliver mindre?
Video: Возведение перегородок санузла из блоков. Все этапы. #4 2024, Juli
Anonim

For mine penge er de bedste lagner til både blødhed og til ikke at krølle 100 % egyptisk kæmmet bomuldspercal med et højt trådantal over 600, hvis du har råd til det, men under ingen omstændigheder under 250. Dine lagner bliver blødere for hver vask.

Hvilket trådantal er det glatteste?

Thread Counters

Gode ark kan findes i intervallet 200 til 250 trådtæller, men dem, der ser ud og føles mest glatte, forekommer i intervallet 350 til 500 trådtæller.

Er 400TC bedre end 200TC?

Tommelfingerreglen er, at alt over 200TC er meget god kvalitet, og alt over 400TC er ikke nødvendigt og giver bare et større prisskilt med en kompromitteret oplevelse. Den samme regel gælder også for sengetøj af økologisk bomuld - 300 TC betragtes som i det luksuriøse premium-sortiment.

Er det bedre at have højt eller lavt trådantal?

Generelt jo højere trådantal, jo blødere er arket, og jo mere sandsynligt vil det slides godt - eller endda blødgøres - over tid. Gode ark varierer alt fra 200 til 800, selvom du lejlighedsvis vil se tal over 1.000. … Antag ikke, at et lavt trådantal betyder ark af lav kvalitet.

Er højere trådantal sværere at stryge?

Højere trådtal kan føles alt for sprødt - vær på vagt over for virkelig høje trådtal over 800. Dette kan give meget stive lagner og betræk, der ikke er særlig behagelige at sove på og er virkelig svære at stryge!

Anbefalede: