Logo da.boatexistence.com

Hvad er et ambulant eeg?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et ambulant eeg?
Hvad er et ambulant eeg?

Video: Hvad er et ambulant eeg?

Video: Hvad er et ambulant eeg?
Video: 2-Minute Neuroscience: Electroencephalography (EEG) 2024, Kan
Anonim

Ambulatorisk elektroencefalografi (aEEG) overvågning er et EEG, der optages derhjemme. Den har mulighed for at optage i op til 72 timer. AEEG øger chancen for at registrere en hændelse eller unormale ændringer i hjernebølgemønstrene.

Hvad sker der under et ambulant EEG?

An Amb EEG bruger et digit alt optagelsessystem til at registrere hjerneaktivitet i 24-72 timer, mens du går i gang med din daglige rutine. Før testen vil optagelseselektroder blive fastgjort til din hovedbund med en klæbende pasta eller lufttørret klæbemiddel. Disse vil blive dækket af gaze, og et net vil hjælpe med at sikre dem.

Hvad bruges et ambulant EEG til?

Baggrund. Et ambulatorisk elektroencefalogram EEG er en sikker, smertefri test, som vil registrere den elektriske aktivitet produceret af din hjerneEt ambulant EEG bruger et digit alt registreringssystem til at registrere hjerneaktivitet i 48-96 timer, mens du udfører din daglige rutineaktivitet.

Hvad skal du ikke gøre med et ambulant EEG?

Ting, der skal undgås under den ambulante EEG-test: Du må ikke tygge tyggegummi eller suge på hårdt slik. Undlad at tage brusebad, svøm, vask dit hår eller nedsænk udstyret i vand. Kun svampebadning er tilladt.

Hvad gør du før ambulant EEG?

Sådan forbereder du dig til et ambulant EEG

  • Bær behageligt tøj. …
  • Planlæg at spise og sove, som du plejer - før, under og efter testen.
  • Tag din/dine ordinerede medicin(er) som norm alt, medmindre din læge instruerer dig andet.

Anbefalede: