Logo da.boatexistence.com

Kan du temperere utempereret chokolade?

Indholdsfortegnelse:

Kan du temperere utempereret chokolade?
Kan du temperere utempereret chokolade?

Video: Kan du temperere utempereret chokolade?

Video: Kan du temperere utempereret chokolade?
Video: ПРОСТОЙ СПОСОБ темперирования шоколада | Темперирование шоколада методом «посева» | Хочу ТОРТ 2024, Kan
Anonim

Du kan komme udenom temperering ved at dyppe chokolader i smeltet, utempereret chokolade og opbevare dem i køleskabet. Tag dem blot ud af køleskabet et par minutter før servering. Køleskabets kølighed vil stratificere kakaofedtet, og det vil ikke blomstre.

Hvad er forskellen mellem tempereret og utempereret chokolade?

Hvad er forskellen mellem tempereret og utempereret chokolade? … Tempereret chokolade stivner hurtigt ved stuetemperatur Tempereret chokolade har et tryk, når du bider i det, og det føles glat i munden. Utempereret chokolade tørrer langsomt, den hærder ikke helt, og den har en mat plettet finish.

Kan du temperere lavkvalitetschokolade?

Hvis det afkøles til omkring 84°F til 86°F og stadig er ret flydende, kan det genopvarmes til en flydende konsistens. … For mørk chokolade, genopvarm til 88°F til 91°F For mælk og hvid chokolade, genopvarm til 87°F til 88°F. Hvis du holder din chokolade inden for disse temperaturintervaller, vil den forblive i temperament og være flydende nok til at bruge.

Hvilken slags chokolade kan tempereres?

Sådan temperer du Mørk chokolade. Dette er vores go-to til slikfremstilling - det er mere stabilt og lettere at temperere end mælk eller hvid chokolade. Tempereret mørk chokolade, f.eks. halvsød eller bittersød, laver et flot snaps, når du knækker den.

Er couverture-chokolade allerede tempereret?

Selvom det meste couverture (tilberedning af chokolade) allerede er fortempereret, er den belgiske chocolatier Callebaut et bemærkelsesværdigt eksempel, vil smeltning af chokoladen ødelægge den tempererede tilstand af chokoladen og - temperering vil være nødvendig, hvis det er vigtigt for dig at bevare den overfladefinish.

Anbefalede: