Logo da.boatexistence.com

Hvorfor besøge Pescara Italien?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor besøge Pescara Italien?
Hvorfor besøge Pescara Italien?

Video: Hvorfor besøge Pescara Italien?

Video: Hvorfor besøge Pescara Italien?
Video: WHY ARE WE DOING THIS? We House Sit in VIESTE (Puglia, ITALY) 2024, Kan
Anonim

Byen Pescara Kystbyen Pescara er i dag mest berømt for at være fødestedet for Gabriele D'Annunzio, måske den største italienske forfatter i den moderne æra. Det er et udviklet kystresort med adskillige miles af populære sandstrande og en række sommeraktiviteter, som hele familien kan nyde.

Hvad betyder Pescara på italiensk?

Pescara på britisk engelsk

(italiensk pesˈkaːra) navneord . en by og feriested i E det centrale Italien, ved Adriaterhavet.

Hvor gammel er Pescara?

I 1095 Pescara var en fiskerby beriget med monumenter og kirker. I 1140 erobrede Roger af Sicilien byen, hvilket gav anledning til en periode, hvor den blev ødelagt af hære, der hærgede Kongeriget Sicilien. Navnet Piscaria ("rigtigt med fisk") nævnes for første gang i denne periode.

Hvilken region ligger Pescara i?

Provinsen Pescara (italiensk: provincia di Pescara; abruzzesisk: pruvìngie de Pescàre) er en provins i Abruzzo-regionen i Italien. Dens provinshovedstad er byen Pescara, som har en befolkning på 119.483 indbyggere.

Betragtes Abruzzo som Syditalien?

Abruzzo-regionen ligger midt-øst i Italiens lange, smalle ben. … Teknisk set betragtes som en del af det sydlige Italien, både nord og syd gør krav på Abruzzo som deres eget, og det er der gode grunde til. Dette er et land, hvor linjer og grænser historisk set er udvisket, både geografisk og på den kulinariske front.

Anbefalede: