Logo da.boatexistence.com

Hvornår kom pong ud?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår kom pong ud?
Hvornår kom pong ud?

Video: Hvornår kom pong ud?

Video: Hvornår kom pong ud?
Video: Lav en pompon 2024, Juni
Anonim

Pong, banebrydende elektronisk spil udgivet i 1972 af den amerikanske spilproducent Atari, Inc. Et af de tidligste videospil, Pong blev vildt populært og hjalp med at lancere videospilindustrien. Den originale Pong bestod af to padler, som spillerne brugte til at volley en lille bold frem og tilbage over en skærm.

Hvor meget kostede pong i 1972?

"De tog selvfølgelig ideen," siger Mark Baer, "og løb med den." Pong havde, udover at være en mere poleret, raffineret og sjov version af Odysseys tennisspil, én stor fordel: Siden Atari udgav det ikke som en hjemmemaskine, men som et møntdrevet spil, var adgangsprisen 25 cent

Hvad er det originale Pong-spil værd?

Det kom i forskellige gentagelser, da mange producenter kopierede Atari-originalen. Hvis du stadig er så heldig at have det originale Atari Pong C-100-system til hjemmebrug, kan det være værd $100 til $150, hvis det er komplet i æske med inderpakning og fungerer ordre, ifølge Pong-Story.com.

Hvornår kom Pong ud til hjemmebrug?

Pong, banebrydende elektronisk spil udgivet i 1972 af den amerikanske spilproducent Atari, Inc.

Hvor meget tjente Atari på Pong?

Dette afskrækkede dog ikke spillere. Ifølge Atari-medstifter, Nolan Bushnell, ville en Pong-maskine indkassere $35 til $40 hver dag. Dette var fire gange så meget som de andre møntautomater, hvilket var uhørt på det tidspunkt.

Anbefalede: