Logo da.boatexistence.com

Dræbte mike werner?

Indholdsfortegnelse:

Dræbte mike werner?
Dræbte mike werner?

Video: Dræbte mike werner?

Video: Dræbte mike werner?
Video: Mike Kills Werner | Winner | Better Call Saul 2024, April
Anonim

I modsætning til hvordan W alt gengældte Gus ved at tage ekstreme foranst altninger for at undslippe den skæbne, accepterede Werner det faktum, at han lavede fejl, og at der ikke var nogen anden måde, og dermed tillod Mike at henrette ham.

Hvorfor dræbte Mike Werner?

Mike dræbte Werner på Gus' ordre i Better Call Saul sæson 4, fordi Lalo efterforskede ham, og der var risiko for, at Fring blev afsløret Mike, selv den fuldendte professionelle morder, fik arbejdet gjort, men det har ændret noget i ham, som det sås i sæson 5, og det kunne fortsætte i sæson 6.

Hvordan døde Werner Ziegler?

Werner ringer til sin kone i lufthavnen i Denver og overbeviser hende om at vende tilbage til Tyskland. Mike lover at få Werners død til at se tilfældig ud for hans kones skyld, og skyder ham derefter.

Hvad skete der med Mikes søn?

Hovedhistorie. Philadelphia-detektiverne Sanders og Abbasi forsøger at udspørge Mike, som anmoder om, at Jimmy repræsenterer ham. Detektiverne efterforsker Mikes søn Matts død, en politibetjent, der blev overfaldet og skudt og dræbt i 2001.

Hvem dræbte Mikes søn?

Det afsløres gennem flashback, at Mike efter måneders efterforskning var i stand til at sætte brikkerne sammen og opdagede, at det var Hoffman og Fensky, der dræbte hans søn.

Anbefalede: