Logo da.boatexistence.com

Taler georgiere engelsk?

Indholdsfortegnelse:

Taler georgiere engelsk?
Taler georgiere engelsk?

Video: Taler georgiere engelsk?

Video: Taler georgiere engelsk?
Video: Top 50 European Novels 2024, Kan
Anonim

Man kan sige, at i dag kender alle internation alt sprog, men det er delvist sandt. Næsten hver anden voksen, den nye generation af Georgien ved at tale engelsk flydende, men de ældre - ikke et eneste ord. … Det er et af de ældste sprog i hele verden.

Hvor mange georgiere kan engelsk?

46 % af personer i alderen 18-24 år kan tale på engelsk sammenlignet med 2 % af personer, der frit kan tale engelsk i aldersgrupperne 55-64, hvilket betyder den yngre generation er meget mere tilbøjelig til at tale engelsk end den ældre generation.

Taler Tbilisi engelsk?

I tbilisi taler folk (hovedsageligt den unge generation) engelsk, I små byer og landsbyer tales russisk, men ikke engelsk.

Kan georgisk tale russisk?

På gaderne i Georgiens hovedstad Tbilisi, hvor blå EU-flag blafrer uden for parlamentsbygningen, alle georgiere over 40 år taler flydende russisk.

Er der undervisning i russisk i georgiske skoler?

03.12. 2014. Tidligere blev russisk sprog undervist som et obligatorisk fag i Georgiens nationale skoler fra tredje klasse. … I dag er der stor efterspørgsel efter russisk, og det bliver ved med at vokse, men det har ingen plads i det georgiske uddannelsessystem efter reformerne.

Anbefalede: