Hvordan dannes isthmus af vandhaner?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan dannes isthmus af vandhaner?
Hvordan dannes isthmus af vandhaner?

Video: Hvordan dannes isthmus af vandhaner?

Video: Hvordan dannes isthmus af vandhaner?
Video: Land formations isthmus and strait 2024, September
Anonim

Faucerne betragtes som de to søjler, dannet af palatoglossus og palatopharyngeus musklen palatopharyngeus musklen Palatopharyngeus (palatopharyngeal eller pharyngopalatinus) musklen er en lille muskel i mundvigenhttps://en.wikipedia.org › wiki › Palatopharyngeus_muscle

Palatopharyngeus muskel - Wikipedia

henholdsvis

og dækket med slimhinde Den forreste er kendt som den palatoglossale bue, og den bagerste er kendt som den palatopharyngeale bue. Mellem disse to buer er palatine tonsill palatine tonsill Hos voksne måler hver palatine mandel norm alt op til 2,5 cm i længden, 2,0 cm i bredden og 1,2 cm i tykkelsenAdenoiden vokser indtil 5-års alderen, begynder at skrumpe i 7-års alderen og bliver meget lille i voksenalderen. https://en.wikipedia.org › wiki › Tonsil

Tonsil - Wikipedia

Hvor er pharyngeal-næsen?

passagen mellem nasopharynx og oropharynx.

Hvilken muskel danner de forreste faucialsøjler?

højre og venstre palatoglossus-muskler skaber kamme i den laterale svælgvæg, der omtales som de palatoglossale buer (anterior faucial søjler). Disse søjler adskiller mundhulen og oropharynx - musklen fungerer som en antagonist til levator veli palatini-musklen.

Hvad er faucial-søjler lavet af?

Den bageste faucialsøjle er dannet af palatopharynxmusklen. Det stammer fra den posterolaterale del af den bløde gane og løber nedad og later alt for at indsætte i pharyngeal constrictor-muskelen og skjoldbruskkirtlen i strubehovedet.

Hvad er anterior søjle?

De forreste søjler er dannet af palato-glossus-musklerne Blodforsyningen kommer fra en gren af den nedadgående palatine-arterie og returneres af den nedre palatine-vene fra en plexus omkring mandlen, og fra søjlerne og den bløde gane ind i den dybe ansigtsåre.

Anbefalede: