Logo da.boatexistence.com

Var lauren og arie på ungkarlen?

Indholdsfortegnelse:

Var lauren og arie på ungkarlen?
Var lauren og arie på ungkarlen?

Video: Var lauren og arie på ungkarlen?

Video: Var lauren og arie på ungkarlen?
Video: Connect-R - Vara nu dorm (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Uger efter at ABC annoncerede Arie, som var andenpladsen i Emily Maynards sæson af The Bachelorette i 2012, var den næste Bachelor, begyndte den tidligere racerkører at filme hans sæson i september 2017. Lauren var en af fire kvinder ved navn Lauren i sæson 22 og en af 29 piger, der konkurrerede om Aries hjerte.

Mødte Arie Lauren på The Bachelor?

Blink, og du ville savne Lauren Burnham, der indrømmede på The Bachelor, at hun havde mødt Arie Luyendyk Jr., før showet startede optagelserne. "Jeg mødte ham faktisk, før jeg overhovedet gik til casting," bekræfter hun i et interview med ET's Lauren Zima.

Var Lauren Luyendyk på The Bachelor?

Lauren Elizabeth Luyendyk (født Burnham) var en deltager i den 22. sæson af The Bachelor. Hun var andenpladsen. Arie valgte dog at afslutte sin forlovelse med den oprindelige vinder Becca for at forfølge et forhold til Lauren.

Er Ari og Lauren stadig sammen fra The Bachelor?

Luyendyk og Burnham, som mødtes i sæson 22 af "The Bachelor", bød deres tvillinger velkommen i juni. Deres ældste datter, Alessi, blev født i 2019. Lauren Burnham og Arie Luyendyk blev gift i 2019.

Hvor mange gange var Arie på The Bachelor?

Luyendyk optrådte i det første afsnit af den 17. sæson af The Bachelor. Luyendyk konkurrerede også på Wipeout: Summer Episode 7: "Bachelors vs. Bachelorettes", hvor han blev elimineret tidligt. I 2017 blev det annonceret, at Luyendyk ville optræde i den 22. sæson af The Bachelor.

Anbefalede: