Logo da.boatexistence.com

Hvad er en blanchård kværn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en blanchård kværn?
Hvad er en blanchård kværn?

Video: Hvad er en blanchård kværn?

Video: Hvad er en blanchård kværn?
Video: I 2 år med 5 børn rundt om i verden i en varevogn - på trods af obligatorisk skolegang 2024, Kan
Anonim

Blanchardslibning bruges til effektivt at fjerne materiale fra den ene side af materiale med et stort overfladeareal Blanchardslibning, også kendt som Rotary Surface Grinding, blev udviklet af Blanchard Machine Company i 1900-tallet. … Blanchard slibning bruges typisk på: Store støbegods og smedegods.

Hvad er Blanchard?

Blanchard er et fransk familienavn. Det bruges også som et givet navn. Det stammer fra det gamle franske ord blanchart, som betød "hvidlig, grænsende til hvidt". Det er også en forældet betegnelse for en hvid hest.

Hvor nøjagtig er Blanchard-slibning?

Blanchard-slibning: Ulemperne

Faktum er dog, at ud af alle de forskellige slibningsmetoder er Blanchard-systemet blandt de mindst præcisePå grund af denne mangel på nøjagtighed vil maskinværksteder kun bruge denne proces til projekter, der har en tolerance på over 0,001 tomme.

Hvad er en præcisionssliber?

Precisionsslibning er en form for slibning, der fokuserer på nøjagtighed og bruges på tværs af en bred vifte af industrier. Slibefremstillingsprocessen bruger et specialiseret spindehjul, der består af slibende partikler, som fjerner materiale fra det stykke, der arbejdes på.

Hvilket er et eksempel på præcisionsslibning?

Krumtapakselslibemaskine kan være et eksempel på denne form for bearbejdning. Krumtapakslen er den mest komplekse cylindriske overflade at slibe. Slibningen af krumtapaksler stiller høje krav til det anvendte værktøj.

Anbefalede: