Logo da.boatexistence.com

Kan neelam og pukhraj bæres sammen?

Indholdsfortegnelse:

Kan neelam og pukhraj bæres sammen?
Kan neelam og pukhraj bæres sammen?

Video: Kan neelam og pukhraj bæres sammen?

Video: Kan neelam og pukhraj bæres sammen?
Video: कब पुखराज और नीलम को एक साथ पहनने से होगा बहुत फायदा, Wearing yellow sapphire and blue saphhire 2024, Kan
Anonim

Men da Jupiter og Saturn IKKE er fjendtlige planeter, er de faktisk i et ganske venskabeligt forhold, Neelam og Pukhraj kan nemt bæres sammen med instruktionerne fra en ekspert astrologog efter et kig på fødselshoroskopet.

Kan jeg bære gul safir og blå safir sammen?

Så, det er tilrådeligt at bære en gul safir og en blå safirsten sammen Hvert individuelt horoskop, fødselshoroskop og planets placering er dog forskelligt fra et andet individ. Derfor kan en kombination, der passer til dig, muligvis fungere i andres tilfælde.

Hvilken sten bør ikke bæres med Neelam?

Stenen Neelam tilhører planeten Saturn. Hvis en person bærer Neelam, bør de ikke kombinere det med Maaniky, Moonga, Pearl og Pukharaaj. Det kan have den modsatte effekt.

Hvilken sten kan bæres med Neelam?

Det er klogt at undgå at bære blå safir eller Neelam for Leo. Siden i Leo Ascendant er solen af største betydning. Bortset fra dette er Sol og Saturn ikke i gode relationer. Det er bedre at bære Ruby ædelsten i ringfinger i guld eller Pancha dhatu for Leo Ascendant.

Hvilke ædelstene bør ikke bæres sammen?

Undgå derfor at bære diamanter med gule safirer og smaragdsten Bær ikke perler, koraller og rubiner med blå safirer. Det er saturnske sten, som ikke kan kombineres med solens og månens og Mars sten. Bær ikke perler og rubiner sammen, dvs. kombiner ikke månens og solens energier.

Anbefalede: