Logo da.boatexistence.com

Er curassow en fugl?

Indholdsfortegnelse:

Er curassow en fugl?
Er curassow en fugl?

Video: Er curassow en fugl?

Video: Er curassow en fugl?
Video: Эта находка может стать самой значимой и долгожданной в 21 веке 2024, Kan
Anonim

Den Store Curassow er en stor fugl, på størrelse med en tam kalkun, og er værdsat af lokalbefolkningen for sit kød. Overjagt og tab af levesteder har gjort denne art ret sky. Et godt kig på en Great Curassow han afslører en smuk fugl med blank sort fjerdragt og en kam af fremadkrøllede fjer.

Kan Currasows flyve?

Den primært terrestriske curassow er ikke i stand til at holde længere flyvninger og foretrækker at bruge sine ret lange ben til at komme rundt. Faktisk vil den store curassow løbe, i stedet for at flyve, i sikkerhed, når den bliver forstyrret i sin soveplads eller mens den søger mad på jorden.

Hvor findes curassow?

Mens rækkevidden af den store curassow strækker sig fra det sydlige Mexico til det vestlige Ecuador, er deres levested norm alt begrænset til nationalparker og reservater. De bygger deres reder af blade og kviste i træernes gafler og fordybninger. Den mandlige curassow leder sin familie og fløjter, når der er tegn på fare.

Hvorfor er Curassow truet?

Status. På grund af igangværende habitattab og overjagt i nogle områder, er den store curassow vurderet som sårbar på IUCN's rødliste over truede arter. Det er opført på appendiks III til CITES i Costa Rica, Guatemala, Colombia og Honduras. Af de mindre underarter C.

Hvilket kontinent er Alagoas curassow fundet?

Alagoas curassow (Mitu mitu) er en blanksort, fasanlignende fugl. Den blev tidligere fundet i skove i Nordøstlige Brasilien i det, der nu er staterne Pernambuco og Alagoas, som er oprindelsen til dets almindelige navn (Harry 2006).

Anbefalede: