Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev thanos handsken lavet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev thanos handsken lavet?
Hvornår blev thanos handsken lavet?

Video: Hvornår blev thanos handsken lavet?

Video: Hvornår blev thanos handsken lavet?
Video: 25.000 actionfigurer Forladt opbevaring Star Wars Hot Wheels Unboxing 2024, Kan
Anonim

The true Infinity Gauntlet blev ikke introduceret før 2015 i Avengers: Age of Ultrons mid-credits-scene, hvor Thanos hentede handsken og tog den på efter at have besluttet sig for at søge efter Infinity Stones selv, efter at hans håndlangere undlod at gøre hans bud.

Hvornår fik Thanos lavet hansken?

The Gauntlet dukkede først op som et påskeæg i Odins skattehal på Asgard i Thor Thanos vises derefter, mens han henter Infinity Gauntlet fra en hvælving af en slags i post- Credits scene af Avengers: Age of Ultron. I Thor: Ragnarok erklærer Hela Infinity Gauntlet i Odins hvælving for at være en falsk.

Hvem byggede Thanos Gauntlet?

Den eneste information, der gives om, hvordan Gauntlet'en fungerer, er, at man på grund af den fejl, der med vilje er indbygget af Eitri, først skal knytte næven for at bruge Gauntlet, hvorefter stenene aktiveres og gløder afhængigt af hvilken(e) brugeren er interesseret i eller aktivt bruger: om det er én sten ad gangen, én …

Hvornår blev Infinity Gauntlet lavet i MCU?

Nano Gauntlet var en handske lavet af nanoteknologi skabt af Tony Stark, Bruce Banner og Rocket Raccoon i 2023.

Hvilken Marvel-film fik Thanos den første Infinity Stone?

I Avengers: Infinity War afsløres det, at Power Stone var den første, der blev opnået af Thanos, som "decimerer" Xandar i processen.

Anbefalede: