Logo da.boatexistence.com

Hvornår begyndte charles spurgeon at prædike?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår begyndte charles spurgeon at prædike?
Hvornår begyndte charles spurgeon at prædike?

Video: Hvornår begyndte charles spurgeon at prædike?

Video: Hvornår begyndte charles spurgeon at prædike?
Video: C.H. Spurgeon: The People's Preacher (2010) | Full Movie | Christopher Hawes | Stephen Daltry 2024, Kan
Anonim

Spurgeon blev en kongregationalist og blev baptist i 1850, og samme år, ved 16, prædikede han sin første prædiken. I 1852 blev han minister i Waterbeach, Cambridgeshire, og i 1854 minister for New Park Street Chapel i Southwark, London.

Hvornår prædikede Spurgeon sin første prædiken?

Spurgeon prædikede sin første prædiken i vinteren 1850–51 i et sommerhus i Teversham, mens han fyldte efter en ven. Fra begyndelsen af Spurgeons tjeneste blev hans stil og evner anset for at være langt over gennemsnittet.

Hvilken bibel brugte Spurgeon?

Husk, Spurgeon elskede KJV. Elskede det. Hans lejr er KJV-foretrukken. Men han havde et syn på at vise, at det er en oversættelse!

Hvorfor er Charles Spurgeon kendt som prædikanternes prins?

Han prædikede mere end 3.600 prædikener for mere end 10 millioner tilhørere i sin tjeneste i sit liv, og i døden er hans bøger og prædikener stadig på tryk. … Hans navn var Charles Haddon Spurgeon, og han er i dag kendt som "Prædernes Prins. "

Hvor studerede Charles Spurgeon?

Spurgeon havde ingen formel uddannelse ud over Newmarket Academy, som han deltog i fra august 1849 til juni 1850, men han var meget belæst i puritansk teologi, naturhistorie og latin og victoriansk litteratur.

Anbefalede: