Logo da.boatexistence.com

Hvad laver Billy Gardell nu?

Indholdsfortegnelse:

Hvad laver Billy Gardell nu?
Hvad laver Billy Gardell nu?

Video: Hvad laver Billy Gardell nu?

Video: Hvad laver Billy Gardell nu?
Video: Billy Ray Cyrus - Achy Breaky Heart (Official Music Video) 2024, Juli
Anonim

Hans næste special, Billy Gardell Presents Road Dogs, havde premiere på Showtime i 2013. Gardell er hjemmehørende i Pittsburgh og bor i øjeblikket i Los Angeles. Han elsker Steeler fodbold, stand-up comedy og hans kone, Patty, og søn, Will.

Hvad spiller Billy Gardell i nu?

(CBS Local)– Skuespilleren og komikeren Billy Gardell har været en fast bestanddel på CBS i over et årti. Gardell blev først et kendt navn for sin breakout-rolle på "Mike &Molly" med Melissa McCarthy og er nu tilbage med endnu et hit i " Bob Hearts Abishola. "

Fik moderen på Bob elsker Abishola virkelig et slagtilfælde?

Nej, Christine Ebersole – skuespillerinden, der portrætterer Dottie - fik ikke et slagtilfælde i det virkelige liv… Ebersole brugte denne oplevelse til at informere sit skuespil, mens hun portrætterede Dottie under karakterens slaghistorie. "Det hele var på hans venstre side," fortsatte hun. "Så jeg valgte venstre side.

Har Billy Gardell et nyt tv-program?

“Bob Hearts Abishola” følger Gardells Bob, som driver et sokkefirma i Detroit og får et hjerteanfald. Han bliver forelsket i sin sygeplejerske, Olowofoyekus Abishola. Serien havde premiere i september 2019, og dens anden sæson, som stod over for forsinkelser i produktionen på grund af COVID-19-pandemien, sendes i øjeblikket.

Er Billy Gardell og Reno Wilson venner?

Han var også et hovedrollemedlem i CBS sitcom Mike & Molly (Wilson arbejder ofte med en god ven og medskuespiller Billy Gardell), og har også medvirket i Prison Break. Wilson er kendt som stemmerne fra Frenzy, Mudflap og Brains i Transformers-filmserien.

Anbefalede: