Logo da.boatexistence.com

Bliver Nicole og Azan gift?

Indholdsfortegnelse:

Bliver Nicole og Azan gift?
Bliver Nicole og Azan gift?

Video: Bliver Nicole og Azan gift?

Video: Bliver Nicole og Azan gift?
Video: «Один день с юной гимнасткой» - один день вместе с юной звездой – Юрчик Екатериной. 2024, Juli
Anonim

Parret mødtes første gang på en dating-app og fik deres reality-tv-debut sammen i 2016. Selvom de endte med at blive forlovet, udsatte Nicole og Azan deres bryllup to gange Hendes stedfar, Joe Fouraker, forklarede senere, at timingen ikke var "rigtig", og bemærkede, at de ikke havde det store travlt med at gøre det officielt.

Gifter Nicole og Azan sig nogensinde?

På trods af spekulationer om, at parret kan have sagt op, afslørede Nicole via Instagram i oktober 2020, at hun og Azan stadig var forlovede. Mindre end et år senere fort alte Nicole os, at parret officielt var forbi. “ Azan og jeg har besluttet at gå hver til sit

Er Nicole og Azan stadig sammen 2021?

Celebrity Splits i 2021

“Azan og jeg har besluttet at gå hver til sit. Vi havde meget kærlighed og respekt for hinanden, men vi var ikke uden vores fejl. Desværre vi kan ikke længere fortsætte vores rejse sammen, sagde Nicole, 27, i en erklæring til Us Weekly mandag den 12. juli.

Hvorfor blev Nicole og Azan ikke gift?

Soap Dirt rapporterede, "Som det viser sig, gav Nicole Azan Tefou $6.000 i kontanter. Men det var ikke så de kunne åbne en butik. Ifølge kilden var pengene, så Azan kunne betale sin kone af og blive skilt. Han fort alte hende, at han var 'ulykkelig' i sit ægteskab med hende. "

Hvad gjorde Azan med Nicoles penge?

Nicole og Azan sagde, at de følte, det ville være bedre for dem og deres fremtid at tage de $6.000, som Nicole sparede op til deres bryllup, og de $500, som Azan havde sparet op og investere dem i at åbne deres egen skønhedsvirksomhed, så de kunne få en mere stabil indkomst.

Anbefalede: