Logo da.boatexistence.com

Hvordan er en cittern tuning?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan er en cittern tuning?
Hvordan er en cittern tuning?

Video: Hvordan er en cittern tuning?

Video: Hvordan er en cittern tuning?
Video: 😮 Очень противоречивый мотор, который иногда служит 500 тыс. км. Как это возможно? 2024, Kan
Anonim

Hvordan er citternen indstillet? Citternen overlever i mange forskellige stemninger. Generelt har den en "genindtrædende" stemning (dvs. en stemning, hvor hvad der norm alt ville være den lavest lydende streng faktisk er stemt højere end en anden streng).

Hvad er instrumental stemning?

Kort sagt, at stemme dit instrument er for at sikre, at det spiller i den korrekte tonehøjde. … Tonehøjde: Hvor højt eller lavt noget lyder, (dvs. - sopransanger=høj tonehøjde | bassanger=lav tonehøjde.) Bemærk: Navnet givet til en bestemt tonehøjde i musik.

Hvilken slags instrument er en cittern?

cittern, plukket strengeinstrument, der var populært i det 16.–18. århundrede. Den havde en lavvandet, pæreformet krop med en asymmetrisk hals, der var tykkere under diskantstrengene.

Hvad er mandolinstemning?

Standardmandolinstemningen er samme som violinstemning: G-D-A-E, fra lav til høj Den eneste forskel er, at mandolinen har otte strenge, men violinen har kun fire. På en mandolin stemmer du hver "bane" eller et par strenge til samme tonehøjde, så mandolinens stemning er virkelig G-G-D-D-A-A-E-E.

Er en mandolin stemt det samme som en guitar?

Mandolinen er tunet til et system, der er helt anderledes end en almindelig elektrisk guitar. Typisk er det som en omvendt version af de første 4 guitarstrenge: G-D-A-E. Husk også, at hvert par strenge norm alt er stemt til den samme tone, så det minder mere om G-G-D-D-A-A-E-E.

Anbefalede: