Logo da.boatexistence.com

Er psps-regionen låst?

Indholdsfortegnelse:

Er psps-regionen låst?
Er psps-regionen låst?

Video: Er psps-regionen låst?

Video: Er psps-regionen låst?
Video: Pimpin the PSP in 2023 2024, Kan
Anonim

For spil, PSP er ikke regionslåst Ifølge Wikipedia: Selvom PlayStation Portable ikke har nogen regionslås til UMD-spil; UMD-film er låst efter region. Sony har dog bekræftet, at det er muligt at implementere Region-Locking på PSP'en, og firmwaren vil deaktivere funktioner baseret på region.

Er alle PSP-regioner gratis?

PSP anvender både et "verdensomspændende" og "region alt" kodesystem," forklarer Molly Smith fra SCE America. " For spil på PSP er der ingen regionskode Men pga. til sprog- og systemproblemer udføres kvalitetssikringsprocedurer i hvert område.

Kan du spille japanske PSP-spil på amerikansk PSP?

Hvilket betyder, at ja, du kan spille ethvert japansk spil på den friske, perfekt stand, ridsefri PSP, du lige har købt (eller hvis du har haft en PSP i et par måneder, der er nu et par nye amerikanske titler, du kan tilføje til dit bibliotek).

Har japanske PSP-spil engelsk?

Hvis du overvejer at købe 20-års jubilæumsgenindspilningen af de første to Final Fantasy-spil i den store RPG-serie, vil du måske bare snuppe de japanske versioner. De er nu bekræftet for at have engelske sprogindstillinger, og ligesom alle andre PSP-spil er de regionsfrie og vil fungere i din amerikanske PSP.

Er den japanske PSP-region låst?

Men Sony fort alte os, at PSP vil fortsætte med at bruge et 'verdensomspændende' kodesystem til spil, "hvilket betyder, at spil købt hvor som helst i verden vil køre på enhver PlayStation Portable". …

Anbefalede: