Logo da.boatexistence.com

Hvad er et amex-kort?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et amex-kort?
Hvad er et amex-kort?

Video: Hvad er et amex-kort?

Video: Hvad er et amex-kort?
Video: Why are Amex Credit Cards Popular? (Explained) 2024, Juli
Anonim

The American Express Company er en multinational finansiel virksomhed med hovedkontor på 200 Vesey Street i Battery Park City-kvarteret på Lower Manhattan i New York City. Virksomheden blev grundlagt i 1850 og er en af de 30 komponenter i Dow Jones Industrial Average.

Hvordan fungerer et Amex-kort?

Når en kunde bruger et American Express-kort til at foretage et køb, butikken eller firmaet, hvor købet er foretaget, sender transaktionen direkte til American Express Butikken betales derefter direkte af American Express for det beløb, kunden opkræver, minus eventuelle ekspeditionsgebyrer, som butikken påløber.

Hvad bruges Amex-kortet til?

American Express-kort er udstedt af American Express - et offentligt handlet finansielt serviceselskab - og er betalingskort, kreditkort eller forudbet alte kort. Et American Express-kort, også kaldet et "Amex"-kort, kan tilbyde en række forskellige frynsegoder, inklusive belønningspoint, cashback og rejsefrynsegoder

Er Amex-kort dyre?

Centurion®-kortet fra American Express (Anmeldelse) betragtes generelt som det dyreste kreditkort; det opkræver et startgebyr på $10.000 og et årligt gebyr på $5.000. Det er kun tilgængeligt efter invitation. Mastercard® Gold Card™ (anmeldelse) er det dyreste kort, som alle kan ansøge om takket være et årligt gebyr på $995.

Hvilket kreditkort bruger millionærer?

Millionærer bruger kreditkort som Centurion®-kortet fra American Express, J. P. Morgan Reserve-kreditkortet og Citi Chairman Card. Disse avancerede kreditkort er kun tilgængelige for folk, der modtager en invitation til at ansøge, hvilket millionærer har den bedste chance for at få.

Anbefalede: