Logo da.boatexistence.com

Er check-out bindestreg?

Indholdsfortegnelse:

Er check-out bindestreg?
Er check-out bindestreg?

Video: Er check-out bindestreg?

Video: Er check-out bindestreg?
Video: MEGA Chia GPU Farming and Plotting Guide for Linux - Gigahorse Start to Finish - 2023 2024, Kan
Anonim

Checkout her er et substantiv, og det er ét ord. Én person – én kasse – ét ord. Check ud er et udsagnsord, og i korrekt form er det to ord.

Hvilken er korrekt check-out eller checkout?

Check out er en verbumssætning, der betyder at skrive under på noget eller at observere noget. Checkout betyder et sted at købe ting eller processen med at forlade et hotel som et substantiv, og det beskriver kvaliteter ved disse ting som et adjektiv.

Hvordan bruger du check-out?

1for at finde ud af, om noget er korrekt, eller om nogen er acceptabel. Politiet tjekker hans alibi. Vi bliver nødt til at tjekke ham ud, før vi ansætter ham. (uformelt) at se på eller undersøge en person eller ting, der virker interessant eller attraktiv Tjek priserne i vores nye butik!

Blæser du bindestreg?

Ord, der er meget almindelige, har en tendens til at antage et ord uden bindestreg (f.eks. takeaway, sightseeing). Nogle stavemåder systemer bruger en bindestreg til at skelne en adjektivform fra en substantivform (f.eks. takeout n, take-out adj).

Er backup bindestreger eller ét ord?

Backup – Et ord som substantiv og adjektiv men to ord som verbum. For eksempel, "Hun vil tjene som backup for sekretæren." "Jeg håber, vi har en backup-plan." "Jeg er nødt til at bakke, fordi et væltet træ på tværs af vejen blokerer min vej frem. "

Anbefalede: