Logo da.boatexistence.com

Hvad er forskellen mellem penne og fusilli?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er forskellen mellem penne og fusilli?
Hvad er forskellen mellem penne og fusilli?

Video: Hvad er forskellen mellem penne og fusilli?

Video: Hvad er forskellen mellem penne og fusilli?
Video: What is the Difference Between Pasta and Noodles - Viral TikTok Video 2024, Kan
Anonim

Penne er bedst med flødesaucer. Fusilli er spiralformet, og disse spiraler er fantastiske til at samle finthakkede stykker op som gulerødder, løg, pancetta og hakket kød.

Er fusilli det samme som pasta?

Fusilli (foo-SILL-ee) er en type italiensk pasta formet som krøllede spiraler eller små fjedre. Fusilli serveres ofte med tykkere saucer som f.eks. kødsaucer og tunge flødesaucer, da rillerne i pastaen fælder saucen.

Hvornår skal du bruge fusilli?

Spiraler af fusilli er perfekte til at holde på fyldige og cremede saucer. Denne alsidige pasta smager fantastisk i pastabagte, salater eller en-gryde retter.

Hvorfor er fusilli den bedste pasta?

Fusilli. Fra det obskure til det daglige - ind kommer fusilli på ottendepladsen. Eller, som de også er kendt, snurrer og snurrer. Nogle fusilli-fans elsker det, fordi det er nemt at spise: "Lettere at spise end spaghetti og tagliatelle, og mere til det end penne, som kan blive slimet," sagde Sally.

Er penne den værste pasta?

Det er sikkert at sige, at den gennemsnitlige australske husstand spiser pasta mindst en gang om ugen. I støvede spisekamre over hele landet ligger halvåbnede pakker med spaghetti, fusilli, rigatoni og det desværre navngivne: penne.

Anbefalede: