Logo da.boatexistence.com

Hvad er travis ci?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er travis ci?
Hvad er travis ci?

Video: Hvad er travis ci?

Video: Hvad er travis ci?
Video: Travis Scott - SICKO MODE ft. Drake 2024, Kan
Anonim

Travis CI er en hostet kontinuerlig integrationstjeneste, der bruges til at bygge og teste softwareprojekter, der hostes på GitHub og Bitbucket. Travis CI var den første CI-tjeneste, der gratis leverede tjenester til open source-projekter og fortsætter med at gøre det.

Hvad bruges Travis CI til?

Travis CI er en hostet, distribueret kontinuerlig integrationstjeneste bruges til at bygge og teste projekter hostet på GitHub Travis CI registrerer automatisk, når en commit er blevet foretaget og sendt til et GitHub-lager der bruger Travis CI, og hver gang dette sker, vil det forsøge at bygge projektet og køre test.

Er Travis CI som Jenkins?

KEY DIFFERENCE

Travis CI er et kommercielt CI-værktøj, hvorimod Jenkins er et open source-værktøj…. Travis CI tilbyder færre tilpasningsmuligheder, mens Jenkins tilbyder enorme tilpasningsmuligheder. Travis CI har en YAML-konfigurationsfil, mens Jenkins giver brugeren en fuld konfigurationsmulighed.

Kan jeg bruge Travis CI gratis?

Travis CI er, og vil altid være, gratis for open source-projekter.

Hvad er Travis CI Python?

Travis CI er en tjeneste, der giver kontinuerlig integration og vil teste dit softwareprojekt for hver ændring. Deres service leverer testmiljøer for mange programmeringssprog, herunder C, C++, C, Java, PHP, Python, Ruby og flere andre.

Anbefalede: