Logo da.boatexistence.com

Hvor er yum cha fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er yum cha fra?
Hvor er yum cha fra?

Video: Hvor er yum cha fra?

Video: Hvor er yum cha fra?
Video: Justin Bieber - Yummy (Official Video) 2024, Kan
Anonim

Selv om det er et kantonesisk køkken, der stammer fra Kinas Guangdong-provins, er Hongkong fortsat et af de bedste steder i verden for autentisk yum cha-mad og atmosfære. Yum cha er en gruppeaktivitet, der involverer alle omkring bordet.

Hvem opfandt yum cha?

Traditionens historie kan spores tilbage til perioden for Xianfeng-kejseren, som først henviste til virksomheder, der serverede te som yi li guan (一釐館, "1 cent" hus"). Disse tilbød et sted for folk at sladre, hvilket blev kendt som cha waa (茶話, "te snak").

Er yum cha australsk?

Blev bogstaveligt t alt 'drik te', yum cha blev populær i Australien i begyndelsen af 1980'erne, og tog først fat i Chinatown-etablissementerne i Sydney og Melbourne. Den kantonesiske tradition ser ud til at være kommet til Australien via Hong Kong. … Denis og hans bror Keith ejede den berømte Checkers natklub i Goulburn Street, Sydney.

Hvilket sprog er dim sum?

Dim sum ( traditionel kinesisk: 點心; forenklet kinesisk: 点心; pinyin: diǎnxīn; kantonesisk Yale: dímsām) er et stort udvalg af små kinesiske retter, der traditionelt nydes i restauranter til morgenmad og frokost.

Er yum cha usundt?

Den har "yum" i navnet af en god grund – og yum cha behøver ikke at være et usundt måltid, så længe du træffer sunde valg og ikke ikke spise for meget. Yum Cha er et traditionelt kinesisk måltid, som norm alt serveres om morgenen/frokosttid.

Anbefalede: