Logo da.boatexistence.com

Hvor er cederparken?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er cederparken?
Hvor er cederparken?

Video: Hvor er cederparken?

Video: Hvor er cederparken?
Video: [FULL VLOG] Cedar Park Texas tour | Living in Austin Texas 2024, Kan
Anonim

Cedar Park er en by og en stor forstad til Austin i staten Texas, cirka 26 miles nordvest for Austins centrum. Ifølge U. S. Census var byens anslåede befolkning i juli 2019 79.462.

Hvilket amt ligger Cedar Park i?

Cedar Park ligger i western Williamson County (befolkningsestimat 508.514) og en del af det østlige Travis County. Williamson County er et af de ti hurtigst voksende amter i landet.

Hvor er Cedar Park i forhold til Austin?

Cedar Park ligger ca. 16 miles nordvest for Austin langs US-183, nord for Toll Road 45. Cedar Park er omkranset af Leander mod nord, Round Rock til øst og Austin mod syd.

Er Cedar Park i nærheden af Houston?

Der er 155,21 miles fra Houston til Cedar Park i nordvestlig retning og 190 miles (305,78 km) i bil, efter I-10 og US-90 W-ruten. Houston og Cedar Park er 2 timer og 56 minutter langt fra hinanden, hvis du kører non-stop. Dette er den hurtigste rute fra Houston, TX til Cedar Park, TX.

Er Cedar Park et godt sted at bo?

Cedar Park ligger i Williamson County og er et af de bedste steder at bo i Texas … I Cedar Park er der en masse kaffebarer og parker. Mange familier og unge fagfolk bor i Cedar Park, og beboerne har en tendens til at være konservative. De offentlige skoler i Cedar Park er højt vurderede.

26 relaterede spørgsmål fundet

Er det dyrt at bo i Cedar Park?

Cedar Parks boligudgifter er 8 % lavere end landsgennemsnittet, og forsyningspriserne er 12 % lavere end landsgennemsnittet. Transportudgifter som buspriser og gaspriser er 7 % lavere end landsgennemsnittet. Cedar Park har dagligvarepriser, der er 12 % lavere end landsgennemsnittet.

Er Cedar Park rig?

indkomsten pr. indbygger i Cedar Park i 2018 var $41.596, hvilket er velhavende i forhold til Texas og nationen. Dette svarer til en årlig indkomst på $166.384 for en familie på fire. Cedar Park er en ekstremt etnisk mangfoldig by.

Er Cedar Park TX sikkert?

Cedar Park, TX kriminalitetsanalyse

Ifølge NeighborhoodScouts analyse af FBI-kriminalitetsstatistikker er Cedar Park sikrere end 64 % af byerne og byerne i USA af alle befolkningsstørrelserI Texas har kun i størrelsesordenen 32 % af samfundene en lavere kriminalitetsrate end Cedar Park.

Har Cedar Park et centrum?

Hovedgaden i den gamle Downtown Cedar Park taler til engang, hvad der var, og hvad der kunne blive igen. Efterhånden som samfundet i Cedar Park samles, efterlader det en lomme af muligheder for små virksomhedsejere at komme ind og etablere butik. Brug et par minutter på at udforske, hvad hver enkelt bydel har at byde på, ved at se vores bibliotek nedenfor.

Er Cedar Park Texas et sikkert sted at bo?

Cedar Park er i den 82. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 18 % af byerne er sikrere og 82 % af byerne er farligere. … Se tabellen over nærliggende steder nedenfor for nærliggende byer. Kriminalitetsraten i Cedar Park er 15,80 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår.

Hvad er Cedar Park opkaldt efter?

I 1887 omdøbte Emmett Cluck, søn af George og Harriet, byen til Cedar Park, efter de parklignende omgivelser i hans hjem. I 1892, da George Cluck solgte jernbaneselskabet en del ved siden af jernbanen, krævede skødet en park og en bygning til at huse planter.

Hvor gammel er Cedarpark?

Cedar Park blev indlemmet i 1973 med et kommunestyresystem. Fra valget den 6. maj 2017 er Cedar Parks byrådsmedlemmer som følger: De syv medlemmer tjener to år.

Hvilket amt ligger Round Rock i?

Som den største by i Williamson County er Round Rock en vigtig del af en af de hurtigst voksende regioner i Texas og landet.

Er Cedar Park Hilly?

Cedar Park er Big-City-Meets-Small-Town: Perfekt til et Hill landbesøg. Beliggende i Williamson County, Cedar Park har en befolkning på randen af 70.000 og er beliggende i nærheden af byen Austin.

Hvad er der i Cedar Park Texas?

Ting at gøre rangeret ved hjælp af Tripadvisor-data, herunder anmeldelser, vurderinger, billeder og popularitet

  • H-E-B Center. 243. …
  • Brushy Creek Lake Park. Parker.
  • Veteran's Memorial Park. Parker.
  • Saint Margaret Mary Catholic Church. …
  • Brushy Creek Regional Trail. …
  • Cedar Park Sculpture Garden. …
  • Bent Oak Winery. …
  • Elizabeth Milburn Park.

Hvilket amt er Hutto Texas?

Hutto er på Missouri Pacific Railroad i krydset mellem State Highway 79 og Farm Road 1660, nær Cottonwood Creek syv miles øst for Round Rock i det sydlige centrale Williamson County.

Har Cedar Park cedertræer?

Navnet kom fra Cedertræerne, der befolkede området og en stor park, der var placeret ved jernbanestoppet for at byde besøgende velkommen. … Vi lægger "parken" i Cedar Park med en overflod af udendørs parklandskab.

Hvilket skoledistrikt ligger Cedar Park High School i?

Cedar Park High School er 1 af 7 gymnasier i Leander Independent School District.

Hvilken storby ligger Leander TX i nærheden af?

Geografi. Leander er placeret i krydset mellem Ranch og Market Road 2243 og US Route 183 omkring 35 miles nordvest for Austin Georgetown ligger 5 miles mod øst på rute 2243. Ifølge City of Leander har byen et samlet areal på 34,08 square miles (88,3 km2)..

Hvad er den smukkeste by i Texas?

Architectural Digest opførte for nylig Fredericksburg som den smukkeste by i Texas. Lone Star State har mere end 3.300 byer og byer (inklusive ikke-inkorporerede områder), så for at Fredericksburg skal skille sig ud, skal det være helt specielt.

Hvilken by er den sikreste at bo i i Texas?

Ifølge Safewise er disse de 10 sikreste byer at bo i Texas i 2021

  • Trophy Club. Facebook/Town of Trophy Club. …
  • Fulshear. Wikimedia Commons/Djmaschek. …
  • Fair Oaks Ranch. Facebook/City of Fair Oaks Ranch, TX. …
  • Colleyville. Wikimedia Commons/IDidThisThing. …
  • Horizon City. Wikimedia Commons/B575. …
  • Skæbne. …
  • Murphy. …
  • University Park.

Er Round Rock i Austin et godt sted at bo?

Med en befolkning på over 120.000 indbyggere er Round Rock en fantastisk by at bo i, hvis du leder efter en travl by, men ikke så travl som Central Austin. Livet her holder dig tæt på god mad og underholdning, mens du holder dig væk fra dyre boliglån og vanvittig trafik.

Er Leander TX et godt sted at bo?

Leander er i Williamson County og er et af de bedste steder at bo i Texas At bo i Leander giver beboerne en landlig stemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. … Mange familier og unge fagfolk bor i Leander, og beboerne har en tendens til at være konservative. De offentlige skoler i Leander er højt vurderede.

Anbefalede: