Logo da.boatexistence.com

Hvor kan jeg se morgenshowet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kan jeg se morgenshowet?
Hvor kan jeg se morgenshowet?

Video: Hvor kan jeg se morgenshowet?

Video: Hvor kan jeg se morgenshowet?
Video: Twerking-Trine - Danmark har talent - Program 4 2024, Kan
Anonim

Den anden sæson af Apples stjernespækkede dramaserie The Morning Show er lanceret på Apple TV+, med Reese Witherspoon og Jennifer Aniston i hovedrollerne. Her er hvad det hele handler om. Apple TV+ blev lanceret i november 2019 med The Morning Show som sin førende flagskibstitel.

Har Netflix The Morning Show?

The Morning Show streames udelukkende på Apple TV+. Den er ikke tilgængelig på tjenester som Netflix, Hulu eller Amazon Prime Video. Alle 10 afsnit af sæson 1 er i øjeblikket tilgængelige, og det første afsnit af sæson 2 debuterede fredag den 17. september 2021.

Kan jeg se The Morning Show uden Apple TV?

Nej, undskyld. Som en eksklusiv Apple TV+ er morgenshowet kun tilgængeligt at se på streameren.

Kan du se The Morning Show på Amazon Prime?

'The Morning Show' sæson 2 er ikke tilgængelig på Amazon Prime fra nu af, og man kan ikke også leje/købe det på platformen. Derfor anbefaler vi Prime-abonnenter at se 'Flack', en dramaserie, der følger den excentriske hovedpersons forsøg på at rette op på sit liv, mens hun jonglerer med sit PR-job.

Hvor kan jeg se The Morning Show med Jennifer Aniston?

"The Morning Show" er et drama på arbejdspladsen centreret om det fiktive UBA-netværk. Jennifer Aniston og Reese Witherspoon spiller journalister, der konfronterer et giftigt arbejdsmiljø. Sæson to streames nu på Apple TV Plus ($5/måned).

Anbefalede: