Er pittsboro nc et godt sted at bo?

Indholdsfortegnelse:

Er pittsboro nc et godt sted at bo?
Er pittsboro nc et godt sted at bo?

Video: Er pittsboro nc et godt sted at bo?

Video: Er pittsboro nc et godt sted at bo?
Video: Плюсы и минусы жизни в Питтсборо, Северная Каролина | Что вам нужно знать о Pittsboro NC в первую очередь! 2024, September
Anonim

Det er virkelig et af de bedste steder at bo i North Carolina. Pittsboro, der er kendt for sine naturskønne landlige omgivelser og venlige naboer, er et sikkert samfund i piemonte-regionen. Betragtes som et fantastisk sted at bo, nyd at gå rundt i byen og sole sig i den varme og indbydende atmosfære.

Er Pittsboro NC sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Pittsboro er 1 ud af 40. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Pittsboro ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til North Carolina har Pittsboro en kriminalitetsrate, der er højere end 65 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvor langt er Pittsboro NC fra havet?

Afstand fra Pittsboro, NC til Ocean Isle Beach, NC

Der er 133,14 miles fra Pittsboro til Ocean Isle Beach i sydøstlig retning og 173 miles (278,42 kilometer)) i bil, efter NC 87 Bypass-ruten. Pittsboro og Ocean Isle Beach er 3 timer og 24 minutter langt fra hinanden, hvis du kører non-stop.

Er Pittsboro NC en by eller by?

Pittsboro er en by i Chatham County, North Carolina, USA. Befolkningen var 3.743 ved folketællingen i 2010 og anslået til 4.287 ved 2018 Population Estimates Program (PEP) fra U. S. Census Bureau. Det er amtssædet i Chatham County.

Hvad er Pittsboro kendt for?

Pittsboro er en lille by i Chatham County, North Carolina, og amtets hovedsæde. Det ligger lige syd for den charmerende universitetsby Chapel Hill. Pittsboro er hjem for Carolina Tiger Rescue, et vildkattereservat, der redder og giver hjem til reddede store katte.

Anbefalede: