Logo da.boatexistence.com

Hvordan er kammeraten valastros hånd?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan er kammeraten valastros hånd?
Hvordan er kammeraten valastros hånd?

Video: Hvordan er kammeraten valastros hånd?

Video: Hvordan er kammeraten valastros hånd?
Video: MARVEL CONTEST OF CHAMPIONS NO TIME FOR LOSERS 2024, Kan
Anonim

En funktionsfejl med en pinsetter, som tidligere har været en nem løsning, fik Valastros hånd til at sætte sig fast og komprimeres inde i maskinen, sagde hans talsmand. Han skal gennemgå endnu en operation i september.

Hvor dårlig er Buddy Valastros hånd?

Kort efter ulykken fort alte Valastros repræsentant til ET, at bagerens skade var et resultat af en funktionsfejl med bowlingpinsetteren i hans hjems bowlingbane. Da Valastro forsøgte at reparere maskinen, satte hans hånd sig fast inde i enheden, hvor den blev spiddet af en metalstang flere gange.

Hvordan går det med Buddy the Cake Boss' hånd?

Efter at have gennemgået fem rekonstruktive håndoperationer og fysioterapi fort alte den kendte bager ET, at han har det meget bedre, og tilskriver en stor del af hans bedring til hans families støtte og deres evnen til at "trappe op." Buddy Valastro på hospitalet den 23. september. "De gik helt sikkert op til tallerkenen.

Kan Buddy Valastro bruge sin hånd?

Realitystjernen forklarede, at hændelsen gjorde, at han ikke var i stand til at bøje sin hånd. Han huskede at have sagt "hallelujah herre", da han endelig var i stand til at lave en knytnæve for første gang i februar, efter en af operationerne. "Det var sindssygt," indrømmede han, "uden det ville jeg aldrig have været i stand til at lave showet ['Buddy vs.

Hvem døde på Cake Boss?

Familiens kamp og reaktion blev dokumenteret i sæson 5-afsnittet, "A Bittersweet Homecoming", den 23. juli 2012. Mary døde den 22. juni 2017, efter en fem års kamp mod ALS. Remigio "Remy" Gonzalez – Buddys tidligere venstrehånd og eksmand til Buddys søster, Lisa.

Anbefalede: