Logo da.boatexistence.com

Var det en gouter?

Indholdsfortegnelse:

Var det en gouter?
Var det en gouter?

Video: Var det en gouter?

Video: Var det en gouter?
Video: Satisfying Videos Of Workers Doing Their Job Perfectly 2024, Kan
Anonim

Le Goûter er taget om eftermiddagen Le Goûter kommer fra det franske verbum goûter, som betyder at smage; det udtales "le goo tay". Det er det britiske svar på eftermiddagste, nogle gange kaldet "high tea", hvor du spiser noget for at holde dig i gang indtil aftensmaden.

Hvad er en typisk fransk snack?

I weekenden er det mere sandsynligt, at franskmænd nyder en eftermiddagssnack i fransk stil. Valgmulighederne er uendelige, men de mest populære valg ville være et par havs altgaletter eller Bonne Maman-kager eller en sød lækkerbisken fra et nærliggende bageri, såsom en chokolade-éclair eller en macaron.

Hvad spiser franskmænd til struma?

En gouter er den snack, som alle børn i Frankrig spiser kl. 16.00. Meget populær er en luns baguette med en chokoladebar i midten! Tro det eller ej, dette er en meget populær eftermiddagssnack blandt franske børn. Hvis det virker overdrevet, så få fat i en krukke Nutella - chokoladepålæg - som et godt alternativ.

Hvad spiser franskmændene til te?

Den traditionelle eftermiddagste inkluderer 3 fingersandwich, 2 scones med marmelade og clotted cream og et udvalg af kager. Et udvalg af Ritz-signatur og almindelige teer er inkluderet i denne teoplevelse.

Hvad spiser franskmænd kl. 16?

4PM: Snack ("Goûter") Dette er kendt som "goûter" og kan nogle gange omtales som "Le 4 heures", hvilket bogstaveligt t alt betyder "kl. 16.00". Dette måltid er typisk for børn. Når de forlader skolen, får de deres snack, som så får dem til at vente til aftensmaden. En goûter er en kiks, kage eller frugt.

Anbefalede: