Logo da.boatexistence.com

Sner det i bernalillo?

Indholdsfortegnelse:

Sner det i bernalillo?
Sner det i bernalillo?

Video: Sner det i bernalillo?

Video: Sner det i bernalillo?
Video: Dorian (me) plays Mancos on snare drum 2024, September
Anonim

Klima i Bernalillo, New Mexico Det amerikanske gennemsnit er 38 tommer regn om året. Bernalillo har i gennemsnit 10 tommer sne om året. Det amerikanske gennemsnit er 28 tommer sne om året. I gennemsnit er der 275 solskinsdage om året i Bernalillo.

Sner det meget i New Mexico?

Gennemsnitligt årligt snefald varierer fra omkring 3 tommer ved stationerne i Southern Desert og Southeastern Plains til langt over 100 tommer ved Northern Mountain-stationer. Den kan overstige 300 tommer i de højeste bjerge i nord.

Er det norm alt, at det sner i New Mexico?

Sæsonbestemt snefald på tværs af New Mexico varierer betydeligt, hovedsagelig på grund af vores unikke topografi.… Det første snefald falder ofte sent på sommeren for mange af de højere tinder i det nordlige New Mexico. I nogle år for mange sydlige steder er der intet snefald, eller det første snefald falder meget sent på sæsonen.

Hvilke stater har ingen sne?

Ifølge NWS-analysen var de eneste tre stater uden snedække Florida, Georgia og South Carolina.

Hvor er det bedste klima i New Mexico?

Farmington havde noget af det bedste vejr i vores rangering, med klar himmel og en gennemsnitlig sommertemperatur på 73 grader, og efter 19 minutter havde folk her et af de laveste gennemsnitlige pendlingstider på vores liste.

Anbefalede: