Logo da.boatexistence.com

Hvornår låser du en astrolog op?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår låser du en astrolog op?
Hvornår låser du en astrolog op?

Video: Hvornår låser du en astrolog op?

Video: Hvornår låser du en astrolog op?
Video: Не держит мочевой? Помоги желудку 3 упражнениями 2024, Kan
Anonim

Det er et overkommeligt alternativ, især for spillere, der ikke ønsker at bruge mere end 30 timer på hovedhistorien. Efter at have nået niveau 50 og afsluttet hovedkampagnen i FFXIV, bør spillere, der ønsker at blive astrologer, tage til Ishgard, en by i Coerthas, der bliver tilgængelig, efter at Heavenswards historie begynder.

Hvilket niveau låser astrolog op?

“Stairway to the Heavens” vil låse astrologen op i FF14. Og i modsætning til basisspilklasser begynder astrologen på niveau 30. Det var alt for nu, folkens!

Hvor er Astrologian Guild Ffxiv?

Guild. The Astrologian's Guild er i The Pillars. Dette job starter på niveau 30.

Er astrolog tidsmage?

Det er meget sandsynligt, at Astrologian oprindeligt blev udtænkt som en Time Mage (deraf Gravity, og Time Dilatation, og de originale versioner af Spear and Arrow). Men i så fald må konceptet have udviklet sig i udviklingen, for den endelige form er aldrig blevet beskrevet som en tidsmage.

Er Astrologian god Ffxiv 2021?

Midt i det hele giver astrologen også dejlige skade-buffer til hele festen. Veteran FFXIV-spillere sætter ofte en præmie på hurtig færdiggørelse af tidligt til midgame-indhold: Duty Roulettes og sådan. Det gør Astro til et meget fleksibelt og potent job til indhold på højt niveau og nyttigt, når du er tankeløst kværn.

Anbefalede: