Logo da.boatexistence.com

Hvornår blomstrer klokken fire?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blomstrer klokken fire?
Hvornår blomstrer klokken fire?

Video: Hvornår blomstrer klokken fire?

Video: Hvornår blomstrer klokken fire?
Video: Derfor kan hestehuller være livsfarlige 2024, Kan
Anonim

Four o'clocks kommer i en række forskellige nuancer og farver. De blomstrer om sommeren gennem efteråret og kan have en stærk, sødduftende duft, når de er åbne (men nogle gange har de ingen mærkbar duft).

Hvor lang tid tager det for 4'o ure at blomstre fra frø?

Sørg for, at jorden er grundigt fugtig, men ikke fugtig. Bemærk, at frøene norm alt vil spire inden for 7 til 14 dage, afhængigt af hvor varme temperaturerne er. Varmere temperaturer har en tendens til at betyde hurtigere spiring. Det er afgørende, at jorden forbliver moderat fugtig, mens frøene spirer.

Kommer 4 timer tilbage hvert år?

De vokser flerårigt inden for U. S. Department of Agricultures plantehårdhedszoner 9b til 10a, hvor de let vil tolerere tørke, varme og dårlige vækstbetingelser. Klokken fire producerer en overflod af frø hvert år, som kan bruges til at dyrke nye planter.

Breder klokken 16 blomster?

Dette er en hurtigtvoksende plante, der ofte spreder sig i haven. Det er bedst at plante om foråret.

Hvor ofte vander du fire timer?

En blomst med lav vedligeholdelse, denne pålidelige blomst behøver kun lejlighedsvis vanding og er noget modstandsdygtig over for tørke. Hvis frø ikke bliver indsamlet, når de dannes tæt på slutningen af blomstringssæsonen, kan du forvente, at adskillige klokken fire vil spire næste sommer.

Anbefalede: