Logo da.boatexistence.com

Kan du besøge Gesundheit-instituttet?

Indholdsfortegnelse:

Kan du besøge Gesundheit-instituttet?
Kan du besøge Gesundheit-instituttet?

Video: Kan du besøge Gesundheit-instituttet?

Video: Kan du besøge Gesundheit-instituttet?
Video: Коллектор. Психологический триллер 2024, Kan
Anonim

Vi er endnu ikke begyndt at bygge hospitaler, og vi ser heller ikke patienter eller tilbyder sundhedspleje til offentligheden på landet i West Virginia på nuværende tidspunkt. Vi kan ikke imødekomme ikke-planlagte besøgende på dette punkt. Vi er tilgængelige for kørestolsbrugere på dette tidspunkt. Og endelig er Gesundheit et alkohol- og stoffrit samfund!

Eksisterer Gesundheit Institute stadig?

Gesundheit Institute er en 501(c)3 non-profit sundhedsorganisation, hvis mission er at omformulere og genvinde konceptet "hospital". … Fra 1984 til nu er vi stoppet med at se patienter for at bruge vores tid på at rejse penge til at bygge vores fantasihospital.

Blev Gesundheit Institute nogensinde bygget?

Så ja! Vi har undladt at bygge det hospital, som jeg startede i 1971, og var sikre på, at det ville blive finansieret om fire år. Forestil dig min glæde, da jeg indså, at forsinkelsen har været en stor gave! Hospitalets design er meget mere intelligent nu, end vi nogensinde drømte om i begyndelsen.

Er Patch Adams sand?

Filmen fra 1998 Patch Adams var baseret på Adams' liv og hans syn på medicin Adams har stærkt kritiseret filmen og sagde, at den undgik en nøjagtig gengivelse af hans tro til fordel for kommerciel levedygtighed. Han sagde, at ud af alle aspekter af hans liv og aktivisme portrætterede filmen ham kun som en sjov læge.

Blev den rigtige Patch Adams-kæreste myrdet?

Spoilers (2) I det virkelige liv var det en tæt mandlig ven af Adams, der blev myrdet, ikke en kæreste. "Carin" er en fiktiv karakter. Monica Potter udførte sin sidste audition for sin rolle i Robin Williams' hus foran sin kone.

Anbefalede: