Har steve halliwell forladt emmerdale?

Indholdsfortegnelse:

Har steve halliwell forladt emmerdale?
Har steve halliwell forladt emmerdale?

Video: Har steve halliwell forladt emmerdale?

Video: Har steve halliwell forladt emmerdale?
Video: ДЕМОНЫ ОТВЕТИЛИ НАМ, что будет дальше и ПРОЯВИЛИ СЕБЯ / THE DEMONS TOLD US what would happen next 2024, September
Anonim

Steve vendte tilbage til Emmerdale-sættet i 2020 efter at have taget seks måneders fri fra arbejde efter en hjerteoperation. Han tog derefter en længere pause sidste sommer midt i coronavirus-pandemien, men kom tilbage til Dales den 18. januar 2021.

Vil Zak Dingle vende tilbage til Emmerdale?

En af Emmerdales længste og mest elskede karakterer Zak Dingle er tilbage til vores skærme Den 66-årige skuespiller Steve Halliwell tog en længere pause sidste år efter at have spillet karakteren siden 1994. Zaks karakter fik øjeblikkeligt Emmerdale-fans til at forelske sig i hans intense historier gennem hele serien.

Hvorfor har Steve Halliwell forladt Emmerdale?

I 2018 tog han en pause fra sæben i flere måneder for at få monteret en pacemaker efter nogle hjerteproblemer. "Emmerdale har været strålende hele vejen igennem og har virkelig passet på mig," sagde han til The Sun om sin pause i 2019.

Hvorfor er Zak Dingle ikke i Emmerdale i øjeblikket?

Emmerdale-stjerner

Steve, 66, der spiller rollen som Zak, afslørede i 2019, at han tog tid væk fra showet for at få en pacemaker monteret; en lille enhed, som typisk er monteret til at holde hjertet til at slå regelmæssigt og ikke for langsomt.

Hvor gammel er Cain Dingle?

Vores kolleger ved Liverpool Echo-rapportens fans var chokerede over at høre, at Cain var 50 - og mange troede, at han var yngre.

Anbefalede: