Logo da.boatexistence.com

Hvem kunne spille skiffle-musik?

Indholdsfortegnelse:

Hvem kunne spille skiffle-musik?
Hvem kunne spille skiffle-musik?

Video: Hvem kunne spille skiffle-musik?

Video: Hvem kunne spille skiffle-musik?
Video: Bill Haley & His Comets - Rock Around The Clock (OST, 1956) 2024, Juli
Anonim

Oprindelse som en form i USA i første halvdel af det 20. århundrede, blev den ekstremt populær i Storbritannien i 1950'erne, hvor den blev spillet af kunstnere som Lonnie Donegan, The Vipers Skiffle Group, Ken Colyer og Chas McDevitt.

Hvem blev Skiffles populariseret?

Den mest berømte skiffle-kunstner var Lonnie Donegan Han var medlem af to af de bedste Trad Jazz-bands, Ken Colyer's Jazzmen og The Chris Barber Jazz Band. I jazzbandene spillede han banjo, men da pauserne indtraf var han guitarist og sanger for de mindre grupper.

Har skiffle påvirket The Beatles?

Paul fortsatte: "The Beatles var et skiffle-band, da de startede, skiffle-musikken var så instrumental parallelt med den blues, der kom over fra Amerika i de sene 1950'ere … "Og de havde et massivt publikum til det. "

Hvem er de grupper, der er påvirket?

Nogle af de mest indflydelsesrige rockere i det 20. århundrede startede med at spille skiffle, herunder Jimmy Page fra Led Zeppelin, Van Morrison og George Harrison, John Lennon og Paul McCartney (i deres pre-Beatles Quarrymen-band).

Hvem gjorde skiffle populær?

Skiffle, musikstil spillet på rudimentære instrumenter, først populær i USA i 1920'erne, men genoplivet af britiske musikere i midten af 1950'erne.

Anbefalede: