Logo da.boatexistence.com

Kunne reinhard slå ainz?

Indholdsfortegnelse:

Kunne reinhard slå ainz?
Kunne reinhard slå ainz?

Video: Kunne reinhard slå ainz?

Video: Kunne reinhard slå ainz?
Video: Historiske morgener: Ud af skabet. Om homoseksualitetens historie. 2024, Kan
Anonim

Reinhard kunne måske slå ainz i runde 2, hvis han bruger raid Men stadig, reinhard uvidende med subaru-reset-evnen (hvis reinhard virkelig har velsignelse mod tidsmanipulation eller realitetsindpakning, vil han være opmærksom med subaru evner), så jeg tvivler på, at han har immunitet mod tidsmanipulation og realitetsindpakning.

Hvor magtfuld er Reinhard?

Den nuværende sværdkæmper Reinhard er den stærkeste sværdkæmper nogensinde, og overgår selv den originale sværdkæmper Reid og har magten til at vælte et hus med et enkelt sværdsving. Der er to grunde til, at Sword Saint Reinhard er så stærk.

Hvem kan slå AINZ OOAL-kjole?

Rubedo er den mest kraftfulde NPC, der kan overvælde Ainz Ooal Gown og endda Touch Me med fuldt udstyr. Rubedo var også en af de fire top-vurderede nærkampsspecialister NPC'er (Cocytus, Albedo og Sebas Tian), og selvfølgelig er hun tilfældigvis den stærkeste blandt dem.

Hvem er stærkere end AINZ?

2) Rubedo=Blandt alle indbyggerne i Nazarick er Rubedo den stærkeste og mest kraftfulde NPC, der kan overvælde Ainz Ooal Gown med fuldt udstyr og stærkere end Touch Me. Rubedo er også en af de fire nærkampsspecialister NPC'er (Cocytus, Albedo, Sebas Tian) og selvfølgelig den stærkeste blandt dem.

Kan Reinhard ødelægge verden?

Det blev anført, at Reinhard nemt kunne ødelægge verden, hvis han ville det På spørgsmålet om, hvor lang tid det ville tage ham at ødelægge den fuldstændigt, svarede forfatteren, at det ville tage ham omtrent lige så lang tid, som det ville tage Godzilla at ødelægge Eurasien.

Anbefalede: