Logo da.boatexistence.com

Vil de dekanonisere efterfølgerne?

Indholdsfortegnelse:

Vil de dekanonisere efterfølgerne?
Vil de dekanonisere efterfølgerne?

Video: Vil de dekanonisere efterfølgerne?

Video: Vil de dekanonisere efterfølgerne?
Video: Vilde - Maintain 2024, Kan
Anonim

1) Rygterne er falske. Der er ingen intern bevægelse i Lucasfilm til at dekanonisere eller genskabe efterfølgerne. … Yderligere endte efterfølgerne sandsynligvis uden nogen plan for, hvad de næste skulle gøre. Disney ønsker ikke at være afhængig af en bog/tegneserie om, hvor historien skal tages hen.

Vil efterfølgertrilogien blive slettet?

Nu tyder et nyt rygte på, at det hele kan gå i opfyldelse, da Disney efter sigende sletter hele efterfølgertrilogien fra tilværelsen for at gøre plads til en genstart. … YouTuber Doomcock hævder, at hvis planerne slår igennem, vil den "nye" efterfølgertrilogi indeholde et gensyn mellem Luke Skywalker, Han Solo og Leia Organa.

Bliver efterfølgerne afkanoniseret?

Årene 2017 til 2019 har ikke været et godt tidspunkt at være en Star Wars-film. The Rise of Skywalker så ud til at gå tilbage til The Last Jedi på flere måder, og nogle mennesker troede, at det var en hindring for den sidste film i Skywalker-sagaen. …

Retconning af efterfølgerne?

Star Wars-efterfølgertrilogien er angiveligt indstillet til at modtage en Disney+-genstart med ubrugte optagelser af den originale trilogitrio Luke Skywalker (Mark Hamill), prinsessegeneral Leia Organa (Carrie Fisher) og Han Solo (Harrison Ford).

Reconstruerede mandalorian efterfølgerne?

'The Mandalorian' vil føre til efterfølgertrilogien, siger showrunner Jon Favreau. 'The Mandalorian'-showrunner Jon Favreau indrømmede, at showet vil føre ind i efterfølgertrilogien.

Anbefalede: