Logo da.boatexistence.com

Hvad er grafologisk analyse?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er grafologisk analyse?
Hvad er grafologisk analyse?

Video: Hvad er grafologisk analyse?

Video: Hvad er grafologisk analyse?
Video: Graphological Analysis | What is Graphology | What are Graphemes| Levels of Linguistics 2024, Kan
Anonim

Grafologi er analysen af håndskrift med et forsøg på at bestemme en persons personlighedstræk. Der eksisterer ingen videnskabelige beviser til støtte for grafologi, og det betragtes generelt som en pseudovidenskab eller videnskabeligt tvivlsom praksis.

Hvad er grafologiske træk?

Grafologer bemærker elementer som størrelsen af individuelle bogstaver og graden og regelmæssigheden af skråning, ornamentering, kantet og krumning Andre grundlæggende overvejelser er det generelle udseende og indtrykket af skrift, trykket af op- og nedadgående streger og glatheden af skriften.

Er håndskriftsanalyse ægte?

Mens nogle eksperter mener, at håndskriftsanalyser er legitime beviser, kalder mange flere det "junk science" og "subjektiv.” Men ny teknologi såsom FISH (Forensic Information System for Handwriting) har, efter anklagernes mening, løftet håndskriftsanalyse fra en useriøs videnskab til faktisk videnskab.

Hvad analyseres under grafologi?

Nogle retsmedicinske efterforskere bruger faktisk en lignende form for grafologi kendt som dokumentanalyse for at sammenligne mistænktes håndskrift og løsesumsedler Efterforskere kan også bruge dokumentanalyse til at indsamle beviser, som det vedrører til en persons sindstilstand, uddannelse, intellekt og deres egoistiske tendenser.

Hvad studerer grafologer?

Retsmedicinsk grafologi er studiet af håndskrift Det har en unik betydning og har mange ting til studiet. Integrativ grafologi fokuserer på forskellige streger og deres relation til en persons personlighed. Holistisk grafologi er baseret på form, bevægelse under skrivning og brug af rummet.

Anbefalede: