Logo da.boatexistence.com

Hvad er Simon Cowell?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er Simon Cowell?
Hvad er Simon Cowell?

Video: Hvad er Simon Cowell?

Video: Hvad er Simon Cowell?
Video: Simon Cowell Sings on Stage?! Metaphysic Will Leave You Speechless | AGT 2022 2024, Kan
Anonim

Simon Phillip Cowell er en engelsk tv-personlighed, iværksætter og pladeansvarlig. Han har dømt i den britiske tv-talentkonkurrenceserie Pop Idol, The X Factor UK og Storbritanniens …

Hvad laver Simon Cowell?

Simon Cowell er en pladeproducer og mediepersonlighed kendt for sine skarpe kritiske bemærkninger som dommer i tv-konkurrenceprogrammerne 'American Idol,' 'The X Factor' og ' America's Got Talent.

Hvordan blev Simon Cowell så rig?

Cowell fik stor berømmelse og økonomisk succes for sit arbejde på forskellige ikoniske television-shows såsom 'The X Factor', 'Pop Idol' og endda 'Britain's Got Talent'.

Har Simon Cowell noget talent?

Musikmogul Simon Cowell bruger sine dage på at dømme andre menneskers talenter, men det viser sig han har sit eget hemmelige talent The Got Talent-dommeren har tilsyneladende et talent for fast ejendom. Simon solgte for nylig sit hjem i Beverly Hills, og han fik efter sigende en del penge for det.

Hvilken sygdom har Simon Cowell?

OPDATERING SØNDAG: Simon Cowell er i bedring efter at have gennemgået en rygoperation efter en elcykelulykke "Han brækkede ryggen nogle få steder," sagde en talsmand for Cowell i en erklæring til Deadline. "De opererede natten over, operationen gik godt, og han er på hospitalet i bedring. "

Anbefalede: