Logo da.boatexistence.com

Hvad er lactuca sativa frø?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er lactuca sativa frø?
Hvad er lactuca sativa frø?

Video: Hvad er lactuca sativa frø?

Video: Hvad er lactuca sativa frø?
Video: Growing Lettuce, From Seed to Harvest 🌱 2024, Kan
Anonim

Salat (Lactuca sativa) er en etårig plante af tusindfrydfamilien, Asteraceae. Den dyrkes oftest som en bladgrøntsag, men nogle gange for dens stilk og frø. Salat bruges oftest til salater, selvom det også ses i andre former for mad, såsom supper, sandwich og wraps; den kan også grilles.

Hvor findes Lactuca sativa?

C Salat. Oprindelsen af salat (Lactuca sativa) er i Europa og det sydvestlige Asien Salat blev allerede dyrket af de gamle egyptere, men det er ikke klart, om det var til produktion af olie fra frøene, for at spise bladene eller som tilbud til religiøse formål.

Er Lactuca sativa spiselig?

Lactuca sativa, almindeligvis kendt som salat, tilhører Asteraceae-familien. Det bruges som både lækker grøntsag og vigtig folkemedicin … Det bruges både som lækker grøntsag og vigtig folkemedicin. Den har lavt kulhydrat- og fedtindhold med højt vandindhold.

Hvordan planter du sativa Lactuca frø?

Tidspunkt for plantning: Plant om foråret eller efteråret, når temperaturen stadig er kølig (salatbolte i varme temperaturer). Afstandskrav: Direkte så frø 1/8 tomme dybt, 1 tomme fra hinanden Tynde planter med 6-8 inches fra hinanden for Looseleaf og op til 12 inches fra hinanden for Crisphead.

Hvor lang tid tager Lactuca sativa at vokse?

De tager omkring ni – ti uger at være klar til at spise. Inkluderet i disse er mignonetter, egetræsblade og smørvarianter, og de høstes bedst efter behov. For sorter er mine favoritter, det tager omkring ti-elleve uger at vokse op, og de yderste blade kan høstes, mens salaten stadig vokser.

Anbefalede: