Logo da.boatexistence.com

Hvornår er trine-fusion?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er trine-fusion?
Hvornår er trine-fusion?

Video: Hvornår er trine-fusion?

Video: Hvornår er trine-fusion?
Video: NEW Fusion 360 Tangent Relationship - How Does It Work and When Should We Use It #Fusion360 2024, Kan
Anonim

Desktop Metal og Trine Acquisition Corp har annonceret færdiggørelsen af deres forretningstransaktion med 3D-printleverandøren, der handles på New York Stock Exchange pr. 10. december 2020.

Hvem fusionerer Trine Acquisition Corp med?

Desktop Metal og Trine er fusioneret under en endelig virksomhedssammenslutningsaftale, som betyder, at Desktops aktionærer beholder 74 procent af aktierne. Leo Hindery Jr og HPS Investment Partners, et investeringsselskab, der forv alter 60 milliarder dollars i aktiver, førte Trine i spidsen, og førstnævnte vil nu indtræde i Desktops bestyrelse.

Hvem smelter desktop-metaller sammen med?

--(BUSINESS WIRE)-- Desktop Metal, Inc. (NYSE: DM) ("Desktop Metal") og The ExOne Company (NASDAQ: XONE) (“ExOne") meddelte i dag, at de har indgået en endelig aftale i henhold til hvilken Desktop Metal vil erhverve alle de udstedte og udestående aktier i ExOne-aktier.

Hvornår blev Desktop-metaller offentliggjort?

Desktop Metal blev et børsnoteret selskab den 10. december 2020 efter at have gennemført en virksomhedssammenslutning med Trine, en børsnoteret SPAC.

Hvem købte EnvisionTEC?

Metal 3D-printerproducent Desktop Metal har underskrevet en endelig aftale på $300 millioner om at erhverve DLP-system- og materialeproducenten EnvisionTEC. Når den er indgået i februar 2021, vil kontant-plus-aktieaftalen betyde, at EnvisionTEC bliver et helejet datterselskab af det børsnoterede Desktop Metal.

Anbefalede: