Logo da.boatexistence.com

Hvor er kanopolis-søen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er kanopolis-søen?
Hvor er kanopolis-søen?

Video: Hvor er kanopolis-søen?

Video: Hvor er kanopolis-søen?
Video: Kanopolis Lake 2024, Kan
Anonim

Kanopolis Lake er et reservoir i Ellsworth County i Smoky Hills i det centrale Kansas, omkring 51 miles sydvest for Salina og et par miles sydøst for byen Kanopolis. Søen er dannet af Kanopolis Dam.

Kan du svømme i Kanopolis?

Vandsport

De bedste steder at svømme ved Kanopolis-søen er udpegede badestrande. Der er to udpegede badestrande ved Kanopolis-søen. Den ene er placeret i Venango Campground, og den anden er placeret i Langley State Park.

Er Kanopolis Lake menneskeskabt?

Kanopolis Lake er et reservoir i Ellsworth County, i Smoky Hills i staten Kansas. Det er en af de ældste menneskeskabte søer, bygget mellem 1940 og 1948, omkranset af den første statsejede park i Kansas, Kanopolis State Park.

Hvilke fisk er der i Kanopolis-søen?

De 3.400 acres af Kanopolis-søen giver lystfiskere en bred vifte af fiskemuligheder. De mest eftertragtede arter omfatter saugeye, hvid bas og havkat. Crappie og Wipers, en White Bass/Striped Bass-hybrid, er også fanget.

Hvad er en saugeye-fisk?

Saugeye er en hybridfisk, der er skabt ved at krydse en hun-snobbe med en han-surge. Saugeyes kan tages med let spinning og agnkastningsgrej ved hjælp af spinnere, skeer eller levende agn som minnows eller natcrawlere.

Anbefalede: