Logo da.boatexistence.com

Hvornår er kung hei fat choy 2021?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er kung hei fat choy 2021?
Hvornår er kung hei fat choy 2021?

Video: Hvornår er kung hei fat choy 2021?

Video: Hvornår er kung hei fat choy 2021?
Video: Gong Xi Gong Xi Chinese New Year Song CNY 恭喜 2024, Kan
Anonim

Kung hei fede choi! Det kinesiske nytår begynder 12. februar 2021 og markerer afslutningen på rottens år og begyndelsen på oksens år.

Hvor længe fejres kinesisk nytår 2021?

Kinas helligdag for månenytår i 2021 er den 12.-17. februar. Efter starten af det nye år fortsætter festlighederne i 15 dage, og kulminerer med Lanternefestivalen. EarthSkys månekalender viser månefasen for hver dag i 2021. Bestil din, før de er væk!

Hvad er Kung Hei Fat Choy på engelsk?

Gung hay fat choy er, hvordan kantonesisktalende ønsker dig et godt nytår - bogstaveligt t alt " ønsker dig stor lykke og velstand. "

Arbejder kinesisk nytår 2021?

Kinesisk nytår er en helligdag i lande, hvor det fejres. I løbet af den kinesiske nytårsferie lukker alle fabrikker, og medarbejderne holder ferie i mindst to uger. … Al produktion går i stå, og du vil først kunne komme i kontakt med fabrikkerne efter ferien slutter.

Hvordan hilser du et kinesisk nytår 2021?

Den mest almindelige måde at ønske dine nære venner og kære et godt nytår på er: “Xīnnián hǎo”, som er skrevet 新年好. Xīnnián hǎo oversættes bogstaveligt som 'nytår godhed', svarende til at have en dejlig dag/nytår. Dette udtales på mandarin som 'sshin-nyen haoww' og kantonesisk som 'sen-nin haow'.

Anbefalede: