Logo da.boatexistence.com

Kan swatch-ure repareres?

Indholdsfortegnelse:

Kan swatch-ure repareres?
Kan swatch-ure repareres?

Video: Kan swatch-ure repareres?

Video: Kan swatch-ure repareres?
Video: How to fix unrepairable Swatch 2024, Juli
Anonim

SWATCH LTD'S FORPLIKTELSE ER STRENGT BEGRÆNSET TIL REPARATION ELLER UDSKIFTNING SOM UDTRYKKELIGT ANGIVET I DENNE BEGRÆNSEDE GARANTI. … Hvis dit ur har brug for vedligeholdelse, skal du stole på en officiel SWATCH-forhandler eller et autoriseret SWATCH-servicecenter som angivet i den vedlagte liste: de kan garantere service i henhold til Swatch Ltd's standarder.

Hvor længe holder Swatch-ure?

Swatch-ure leveres ikke designet til reparation. De forventer, at den holder i minimum 10 år, men i virkeligheden kan de holde længere. Efter denne periode vil uret sandsynligvis begynde at vise problemer.

Hvordan åbner du et Swatch-ur?

Indsæt en lille mønt, som en skilling, i låselisten på bagsiden af uret. Drej mønten til venstre, og skru batterirummet af. Åbn batterirummet ved at indsætte møntens kant under åbningen og trykke let opad.

Er nogen Swatch-ure værdifulde?

Den dyreste Swatch-urmodel, der nogensinde er blevet solgt, var Kiki Picasso, en model, der blev lanceret som en del af en kollektion i begrænset oplag i Paris i 1985. … Denne Swatch-modellen er indtil videre den dyreste, der nogensinde er solgt til en samler, til en pris på over 22.000 USD.

Kan Swatch-batterier udskiftes?

Meddelt i marts sidste år, men ikke bredt publiceret, tilbyder Swatch nu en generøs batterierstatning for ethvert af sine ure. … Alle med en kvartsprøve, der er løbet tør for juice, kan besøge en Swatch-butik for at få en erstatning uden beregning.

Anbefalede: