Hvornår blev akamai grundlagt?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev akamai grundlagt?
Hvornår blev akamai grundlagt?

Video: Hvornår blev akamai grundlagt?

Video: Hvornår blev akamai grundlagt?
Video: DETTE ER MIN MÅDE I L4D2 2024, September
Anonim

Akamai Technologies, Inc. er et glob alt indholdsleveringsnetværk, cybersikkerhed og cloud-servicevirksomhed, der leverer web- og internetsikkerhedstjenester. Akamais Intelligent Edge Platform er en af verdens største distribuerede computerplatforme.

Hvordan blev Akamai grundlagt?

Akamai blev grundlagt i 1998 af MIT kandidatstuderende Daniel Lewin og MIT anvendt matematikprofessor Tom Leighton. Virksomheden begyndte at tage fart ved at deltage i MIT $50K konkurrencen (nu $100K), hvor de var en af finalisterne.

Var Akamai den første CDN?

Akamai, operatøren af verdens største CDN, blev stiftet i 1998 i Cambridge, MA De lancerede deres første kommercielle produkt i 1999. Her er en kort historie om CDN og de tre vigtigste måder, hvorpå indholdsleveringsnetværk har ændret sig siden Akamais teknologi i slutningen af 90'erne.

Er Akamai ejet af IBM?

Partnerskabet med IBM blev udvidet glob alt og matchede Akamais egen tilstedeværelse med tjenester leveret fra Indien, Japan og Polen. Baseret på gensidig gennemsigtighed, ærlighed og engagement opbyggede Akamai og IBM et langsigtet forhold.

Bruger Google Akamai?

Når din trafik er på vej til offentligheden, kører den oven på Googles egen Content Delivery Network (CDN) Interconnect. Det er hurtigt, men det er ikke hurtigt nok. Så Google har indgået partnerskab med Akamai, en førende global CDN-udbyder, for at åbne endnu flere pipes til Googles Cloud.

Anbefalede: