Hvilket bevarer indsættelsesrækkefølgen?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket bevarer indsættelsesrækkefølgen?
Hvilket bevarer indsættelsesrækkefølgen?

Video: Hvilket bevarer indsættelsesrækkefølgen?

Video: Hvilket bevarer indsættelsesrækkefølgen?
Video: Array - 6: Insertion Sort on array elements 2024, September
Anonim

1) List er en ordnet samling, den bevarer indsættelsesrækkefølgen, hvilket betyder, at når listens indhold vises, vil den vise elementerne i samme rækkefølge, som de blev indsat i listen. Sættet er en uordnet samling, det opretholder ingen rækkefølge.

Hvilken datastruktur opretholder indsættelsesrækkefølgen?

Hvis vi ønsker at bevare elementernes indsættelsesrækkefølge, er det meningen, at vi skal bruge LinkedHashSet. LinkedHashSet bevarer den rækkefølge, som elementerne indsættes i.

Bevarer HashSet indsættelsesrækkefølge?

Brug HashSet, hvis du ikke ønsker at opretholde nogen rækkefølge af elementer. Brug LinkedHashSet, hvis du vil bevare indsættelsesrækkefølgen af elementer. Brug TreeSet, hvis du vil sortere elementerne i henhold til en komparator.

Bevarer samlingen indsættelsesrækkefølgen?

Samlingerne opretholder ikke rækkefølgen for indsættelse. Nogle tilføjer som standard bare en ny værdi til sidst. Det er kun nyttigt at opretholde indsættelsesrækkefølgen, hvis du prioriterer objekterne efter det eller bruger det til at sortere objekter på en eller anden måde.

Hvad er indsættelsesrækkefølgen bevaret?

Indsættelsesrækkefølge refererer til den rækkefølge, hvori du tilføjer elementer til datastrukturen (dvs. en samling som List, Set, Map, etc.). Et List-objekt bevarer f.eks. den rækkefølge, du tilføjer elementer i, hvorimod et Set-objekt ikke bevarer rækkefølgen af de elementer, som de er indsat i.

Anbefalede: