Logo da.boatexistence.com

Kunne es slå sortskæg?

Indholdsfortegnelse:

Kunne es slå sortskæg?
Kunne es slå sortskæg?

Video: Kunne es slå sortskæg?

Video: Kunne es slå sortskæg?
Video: Hvordan gik skæbnen for livvagten af ​​kejserinde kosak Timothy Yaschik? 2024, Juli
Anonim

Aces kamp mod Blackbeard var en af de sværeste, han nogensinde har været i. Efter at have stødt på ham og hans mandskab på Banaro Island, var Ace i stand til at give Blackbeard løb for sine penge og sårede ham alvorligt. Men kraften i Yami Yami no Mi viste sig at være for meget for ham at håndtere.

Besejrer ace Blackbeard?

Ace blev besejret af Blackbeard f.eks. Blackbeards mørke overvandt Aces ild. Så henvendte Blackbeard sig til es til marinesoldaterne for at blive krigsherre.

Hvem vinder Ace vs Blackbeard?

Når kampen raser, kollapsede Banaro Rocks på grund af mængden af magt, begge kombattanter bruger. Både Ace og Blackbeard var udmattede, men det ser ud til, at Ace virkelig var slidt op. Blackbeard giver ham en sidste chance for at slutte sig til hans besætning, men stædig og beslutsom til det sidste, nægter Ace.

Kan Blackbeard slå Saitama?

6 Can Beat: Saitama

Saitama er hovedpersonen i One Punch Man. Han er den stærkeste karakter i serien, og indtil videre har ingen været i stand til at sætte hans evner på prøve. Han har sindssyg styrke og hurtighed. … Men Blackbeard vil i sidste ende tabe denne kamp, da Saitamas evner langt overstiger hans egne.

Er Ace stærkere end Marco?

I virkeligheden er Es stærkt. Men Marco er bare stærkere.

Anbefalede: