Logo da.boatexistence.com

Hvorfor punar vivah slutter?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor punar vivah slutter?
Hvorfor punar vivah slutter?

Video: Hvorfor punar vivah slutter?

Video: Hvorfor punar vivah slutter?
Video: Punar Vivaah - Zindagi Milegi Dobara - Hindi TV Serial - Promo - Kratika Sengar Zee TV 2024, Kan
Anonim

Telly-showet Punar Vivah, med Gurmeet Choudhary og Kratika Sengar i spidsen, er klar til afslutning. Kilder bebrejder Gurmeets uprofessionelle opførsel for dens pludselige lukning … En kilde siger, at produktionshuset er træt af Gurmeets raserianfald, og en beslutning om at afslutte showet er blevet taget.

Hvem myrdede Kajal i Punar Vivah?

Og for at fange Sarita satte Kajal ringen i Sheelas (Nazea Sayed) kheer lavet til Karvachauth med en plan om, at med Sheila døende, vil Sarita blive fanget og Rohan (Abhishek Malik) vil vende tilbage til hende. Men ak, planen vendte simpelthen hendes ansigt og resulterede i hendes egen død!!

Hvad sker der i Punar Vivah sæson 2?

Både mand og kone er enige, de vil trods alt skilles. Raj finder en god mand til Sarita, og så kan de både blive gift med andre mennesker og leve lykkeligt til deres dages ende. Efter denne beslutning beslutter parret at forblive venner, indtil de går fra hinanden.

Hvem var Yashs første kone i gift igen?

Yash og Aarti bliver gift for deres børns velfærd, og Aarti får snart plads til sig selv i Yashs fælles familie. Yash lever dog fortsat med minder om sin første kone Arpita.

Hvad er Aartis rigtige navn i Punar Vivah?

Kratika Sengar, også kendt som Kratika Sengar Dheer (født 3. juli 1985) er en indisk skuespillerinde kendt for at spille Prerna Gill i Kasauti Zindagii Kay, Rani Laxmibai i Jhansi Ki Rani, Aarti i Punar Vivah og tredobbelte roller som Tanushree, Tanuja og Kritika i Kasam Tere Pyaar Ki.

Anbefalede: