Logo da.boatexistence.com

Hvor skal man lægge risvand?

Indholdsfortegnelse:

Hvor skal man lægge risvand?
Hvor skal man lægge risvand?

Video: Hvor skal man lægge risvand?

Video: Hvor skal man lægge risvand?
Video: RICE WATER FOR EXTREME HAIR GROWTH #SHORTS 2024, Kan
Anonim

Sådan bruger du risvand

  1. vask hår med shampoo.
  2. skyl grundigt med vand fra hanen.
  3. hæld risvand i deres hår.
  4. masser risvandet ind i håret og hovedbunden.
  5. lad være på i op til 20 minutter.
  6. skyl håret grundigt med varmt vand fra hanen.

Hvor påfører du risvand?

Du behøver ikke at ændre din vaskeplan omkring din skylning med risvand - du skal blot bruge den efter shampooing og balsam, uanset om det er en gang om dagen eller en gang om ugen. Når du påfører risvandet, så prøv virkelig at fokusere på din hovedbund og arbejd dig ud. Lad det sidde i to til fem minutter, og skyl derefter.

Kan du lade risvand blive i dit hår?

A. Ja, du kan bruge risvand som en natmaske til dit hår. Men sørg for du ikke lader det sidde i mere end 18 timer, da der er risiko for bakterievækst med risvand, hvilket kan føre til kløe og afskalning af hovedbunden.

Har du risvand i vådt eller tørt hår?

Sørg for sørg for, at du fugter dit hår helt med risvand. Skyl derefter dit hår med koldt vand. Efter du har vasket dit hår, skal du ikke bruge hårtørreren og lade den tørre naturligt i stedet. Som en sidste skylning hældes risvandet fortyndet med lidt postevand i dit hår.

Hvor ofte skal jeg putte risvand i mit hår?

Generelt set er to gange om ugen nok til de fleste hårtyper. Hvis du har tørt eller krøllet hår, så start med en gang om ugen og se hvilken effekt det har. Hvis dit hår er særligt fedtet, skal du muligvis bruge behandlingen tre gange om ugen for at få resultater.

Anbefalede: