Logo da.boatexistence.com

Hvornår skal man plante lantana i texas?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man plante lantana i texas?
Hvornår skal man plante lantana i texas?

Video: Hvornår skal man plante lantana i texas?

Video: Hvornår skal man plante lantana i texas?
Video: Græs: Sådan anlægger du ny græsplæne 2024, Juli
Anonim

Frø skal plantes i let medium i sen vinter til foråret og det kan tage 40-60 dage at spire. Lantanaer har været genstand for megen krydsning og eksperimentering.

Hvornår skal jeg plante lantana?

Lantana foretrækker varm jord. Plant lantana i forår, mindst 2 uger efter, at al fare for frost er forbi. Hårdføre lantanaer vil typisk ikke vise nogen vækst om foråret, før jord- og lufttemperaturerne er ret varme.

Kommer lantanaer tilbage hvert år?

I varme klimaer blomstrer almindelig lantana (Lantana camara) og producerer rigelige, farverige blomster på sarte træagtige stængler. … I frostfrit klima vokser lantana hele året, men i områder med let frost vil denne plante dø tilbage om vinteren.

Er det for sent at plante lantana?

Hvornår skal plantes

Uanset om de dyrkes som etårige eller flerårige planter, trives lantanaerne i varme og bør plantes om foråret mindst to uger efter enhver fare for frost er passeret Når de først er plantet, vil de ofte ikke vokse eller blomstre meget, før jorden varmes betydeligt op.

Blomstrer lantana hele året i Texas?

Texas lantana er en fremragende måde at tilføje lyse farver til din have hele sommeren og ind i efteråret. Den begynder ny vækst omkring april og kan blomstre kontinuerligt fra maj til november.

Anbefalede: