Logo da.boatexistence.com

Hvilken farve er celadon?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken farve er celadon?
Hvilken farve er celadon?

Video: Hvilken farve er celadon?

Video: Hvilken farve er celadon?
Video: Жареный рис с АНАНАСОМ и КУРИЦЕЙ по-тайски | Два рецепта 2024, Kan
Anonim

Celadon (/ˈsɛlədɒn/) er en betegnelse for keramik, der angiver begge varer, der er glaseret i jadegrønne celadon farve, også kendt som greenware eller "green ware" (udtrykket specialister nu plejer at bruge)), og en type gennemsigtig glasur, ofte med små revner, der først blev brugt på grønttøj, men senere brugt på andet porcelæn.

Lager celadon til Sage?

Hvad, spørger du, er celadon? Det er den perfekte blanding af minty, salvie-y green og blød grå, og det er en af sæsonens mest populære nuancer. … Dolce & Gabbana Eyeliner Crayon Intense i grøn mandel.

Hvad betyder celadon på engelsk?

1: en grålig-gul grøn. 2: en keramisk glasur, der stammer fra Kina, og som også er grønlig: en artikel med en celadon-glasur.

Hvad er forskellen mellem celadon og porcelæn?

Celadon er glasuren, der bruges over porcelæn. De fleste porcelæner, vi tænker på, er klarglaserede, så de forbliver hvide. Celadon er farvet, grøn/blå. Det, jeg har bemærket, er mere en forskel fra klart glaserede porcelæn sammenlignet med uraffineret porcelæn, der stadig har noget jern i sig.

Hvorfor er celadon så dyrt?

Gener fra celadons guldalder har tendens til at være mere værdifulde end dem, der blev produceret tidligere eller senere, på grund af det fremragende håndværk, der blev brugt i værker fra den æra. Værker fra en tidligere eller senere periode, der modsiger håndværket fra deres æra, kunne være lige så eller mere værdifulde.

Anbefalede: